Hoogtefoto
Een hoogtefoto van uw woning of bedrijf vanuit vogelperspectief.
Uitstekend geschikt voor de presentatie van onroerend goed via het internet. 

Hoogtefotografie
Ons hoogtefotosysteem maakt het mogelijk een unieke luchtfoto vanaf de grond te maken, wij noemen dat een “hoogtefoto”. Een voordeel van deze vorm van fotografie is dat de foto een ruimtelijk effect creëert waardoor de kijker een beter beeld krijgt van het object. Een normale foto laat vaak een saai en plat beeld zien en staan bomen, heggen of afscheidingen in de weg. Met een hoogtefoto krijgt men een beter overzicht van het object en zijn directe omgeving, zonder obstakels.

Praktisch statief
De juiste opstelplek is bepalend voor de kwaliteit van de hoogtefoto. Daarom werken wij o.a. met een makkelijk verplaatsbaar statief. Op die manier is het mogelijk hoogtefoto’s te maken waar u maar wilt: midden in een dorpskern, langs een hoofdweg of in uw achtertuin.

Hoogtefototechniek
Op een hoge telescoopmast is een bestuurbare digitale spiegelreflexcamera gemonteerd.

Werkwijze
Wij komen op de afgesproken plaats langs om uw hoogtefoto te maken. Indien gewenst, kunt u meekijken op onze TV-monitor en bent u regisseur van uw eigen foto’s. Per fotosessie maken wij voor u 4 of 5 foto’s op verschillende hoogtes. Indien nodig kan het fotostatief ook worden verplaatst naar een andere positie.

Nadat de foto’s zijn gemaakt, zullen wij deze via uw emailadres aanleveren. De opdrachten worden uitgevoerd onder voorwaarde van goede weersomstandigheden.

Voor meer informatie over de hoogtefoto:  Leo Zonnenberg
                                                              Kerkstraat 4
                                                              3361 BP SLIEDRECHT
                                                              Tel. 06 81925076