Vraagprijs: VERKOCHT 

Soort onroerend goed: Woonhuis met garage 

Korte omschrijving:
Unieke dijkwoning met ruime werkplaats (45m2), garage en een perceeloppervlakte van 703 m2.
Ideaal voor dubbele bewoning of woon/werkcombinatie.

 


3361 BT Sliedrecht
Rivierdijk 715

Een verrassende tuin met diverse terrassen omsiert deze perfect afgewerkte royale dijkwoning.
Garage, flinke(extra hoge) werkplaats en carport.
Woon/werkfunctie

Omschrijving:
In de grote tuin staat de werkplaats met een brede en hoge zendergestuurde toegangsdeur. betonnen vloer, krachtstroom 380 V. Keukengedeelte met 2 openslaande h.h. deuren. Houten trap naar de bergzolder met stalen draagconstructie. Deze ideale ruimte is ook als caravan- of camperstalling te gebruiken. De oppervlakte van de totale werkplaats is ruim 45 m2. Naast de finke carport is de uitrit aan de achterzijde bij de Salonstoep. De toegangspoorten zijn van afstand bedienbaar. Verder heeft de tuin diverse zitgedeelten,verlichting, afsluitbare poort aan de dijkzijde, gazon met prieeltje. Diverse fraaie bomen w.o. een bijzondere Anna Paulowna.

Souterrain: Achteringang met h.h. deur. Keukenbl. Badkamer met douche,cv radiator, kleine wastafel en toilet. Slaapkamer met zijraam en luik naar een flinke berg/kelderruimte. Afm. kamer 4 x 3.5 m.
Onder aanbouw aan de westzijde is de fietsenberging. Ook hier is een berg/kelderruimte.

Dijkniveau: Entree, voordeur met collecteluikje, glas-in-lood ramen. Gedeeltelijk betegeld toilet, wandcloset, hoekfonteintje (Sfinx sanitair). Opgang naar de slaapverdieping. Sfeervolle woonkamer met o.a. een mooie lichtinval vanwege de erker en de zijramen, mooie binnendeur met “facet” geslepen glas, diagonaal gelegde plavuizen vloer, openslaande balkondeuren. 2 Schuifdeuren, met glas-in-lood ramen, geven toegang tot de keuken. Afm. woonkmr. ca. 8 x 3.8 m. Fraaie keuken met veel 1e klas apparatuur.  L-vormig aanrechtblad, 1½ rvs spoelbak met een mengkraan.Diverse onder/ en bovenkastjes en een apothekerskast. In de keuken is tevens de deur naar het souterrain. Bijkeuken met toegangsdeur naar het balkon en de buitentrap. Eet- werk- of computerkamer. Afm. ca. 3.6 x 3.2 m. Ook de keuken, bijkeuken, hal en de werkkamer hebben een plavuizen vloer. Garage met zendergestuurde toegangsdeur; wateraansluiting, speciale afdekvloer met afvoer. Trap naar de verdieping aan de westzijde. Overloop. Slaapkamer met Velux dakraamraam en dakisolatie.
Verdieping boven het woon/keukengedeelte(oostzijde): Overloop. Aparte ged. betegelde wasmachine- en wasdrogerruimte. De ouderslaapkamer is gelegen aan de voorzijde en heeft een bergkast over de gehele lengte van de kamer. Afm. kmr. circa 4 x 2.75 m. Slaapkamer met schuifkastenwand en een vaste wastafel. Afm. 3,4 x 2.5 m. Luxe uitgevoerde badkamer met o.a. een kunst.st. ligbad, wandcloset, aparte douchecabine en wastafel met ombouw. Velux dakraam met zonwering.

2e Verdieping bereikbaar via een vlizotrap. Bergzolder op stahoogte een klein raam aan de achterzijde. Dakisolatie. C.V. Combiketel merk Nefit met een hoog rendament. Er is voldoende ruimte tot het maken van een slaapkamer.
De woning is nagenoeg volledig voorzien van dubbele beglazing.
De oplevering van deze markante woning is in overleg.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


Bouwjaar 1938
Inhoud 660 m3
Woonopp. 160 m2
Grondopp. 703 m2
4 Woonlagen


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.