Vraagprijs: VERKOCHT

Soort onroerend goed: Bungalow

Korte omschrijving: Exclusieve comfortabele bungalow met dubbele garage. Slaapmogelijkheid op de begane grond. Ook een ideaal pand om werken en wonen te combineren. De perceeloppervlakte is maar liefst 1104 m2.

 


Waalstraat 30
3363 CN SLIEDRECHT


Begane grond: 
Entree met de voordeur.
Ontvangsthal met plavuizen vloer.
Grote garderoberuimte.
Meterkast met veel groepen en een aardlekschakelaar.
Het toilet is geheel betegeld en heeft wit sanitair.
Fijne royale living met goede lichtinval vanwege een kunststof pui aan de zuidzijde en een schuifpui aan de achterzijde.
Fraaie openhaard met een natuurstenen plateau. In het zitgedeelte van de woonkamer is het plafond verlaagd en is er indirecte verlichting aangebracht. Plavuizenvloer. Schoonmetselwerk- en granolwand. Hardhouten open trap naar de verdieping. De oppervlakte van de woonkamer is 52 m2.
De keuken is naast de living gesitueerd: L-vormig natuurstenen aanrechtblad met 2 ronde rvs spoelbakken. Veel onderkastjes en laden. Aan weerskanten van de afzuigschouw is nog een bovenkast. Diverse apparatuur waaronder een Neff kookplaat en een Bosch vaatwasser en oven. De afmeting van de keuken is 3.4 x 3.15 m.
De bijkeuken is tot 1.5 m. betegeld en heeft een werkkast. Hier is ook de wasmachine-aansluiting en de zij-uitgang.
De afmeting van de bijkeuken is 3.68 x 1.8 m.
Slaapkamer 1 is aan de westzijde en heeft een houtkleurige vloer. Kunststof schuifpui met convectorput. Bergkast en een deur richting de voormalige badkamer. De afmeting van de slaapkamer is 4.4 x 3.85 m. De voormalige badkamer is betegeld en heeft een ligbad. Afm. 3.3. x 1.57 m.
Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde van woning en is 3.79 x 3.15 m.
De dubbele garage is vanuit de gang bereikbaar. De garage heeft zendergestuurde toegangsdeuren. De vloer is afgewerkt met een speciale coating. Koudwateraansluiting en afvoer. De afmeting van de garage is circa 6 x 5.7 m.
Verdieping: 
Overloop
Cv-ruimte: Het merk van de ketel is Remeha (circa 2011)
Badkamer met een douche.
Bergruimte.
Het toilet is geheel betegeld en heeft wit sanitair.
Slaapkamer 3 heeft een laminaatvloer en een deur naar een grote bergruimte.
Slaapkamer 4 “master bedroom” heeft een deur naar een klein balkon op het westen. De loggia is toegankelijk via een kunststof schuifpui met kiepfunctie. De slaapkamer is zo’n 4.4 x 3.8 m. Het zonnebalkon is 3.85 x 3.45 m. Op de loggia is nog een toegangsdeur naar een bergruimte.
Luxe badkamer met onder andere; een kunststof ligbad, aparte douchehoek, dubbele wastafel met onderbouw, Grohe kranen en een design radiator. De afmeting van de geheel betegelde badkamer is circa 3.25 x 3.2 m.
Tuin:
De fraai aangelegde voortuin met o.a. moderne bestrating biedt voldoende parkeergelegenheid voor de garage. 
Zendergestuurd toegangshek.
Terras aan de westzijde met een koudwateraansluiting.
Achter de woning ligt de prachtige diepe achtertuin met onder andere een terras, koudwateraansluiting, gazon en diverse borders. Achter in de tuin staat de ruime houten blokhut.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.


De meeste rolluiken zijn elektrisch bedienbaar.
Veel kunststof kozijnen.
Snel leeg te aanvaarden.
De woning is gebouwd omstreeks 1977.
Eigen grond 1104 m2.


Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedin

Reacties zijn gesloten.